- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

  

      

    


  

        

 Biltests


 Biltest arkiv Flere prøvekørsler >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota Aygo X Envy 1,0 S-CVT

Stort X ved dansker-minien

Gennem en årrække samarbejdede Toyota med Peugeot og Citroën om at bygge de populære trillinger, 107/108, C1 og Aygo. Men det var Toyota, der kørte med salget, det var Aygo, ikke mindst danskerne ville have, når de købte småt. Siden er Toyota brudt ud af samarbejdet og skabt deres helt egen helt nye Aygo X. En ægte dansker minibil, som bør få et stort X på shortlisten, når der skal købes ny lille bil.

Toyota Aygo X S-CVT test - læs mere >>>


Ford Mustang Mach-E GT

Power på amerikansk manér

Ford Mustang er amerikansk, meget amerikansk, faktisk så amerikansk, at den er skabt med en noget anderledes tilgang til power end vi europæere er vant til. For i USA er der fartgrænser overalt. Dér betyder acceleration det hele, og når man så udvikler en GT-version af den fuldt elektriske Mustang Mach E med op til 487 hestekræfter (358 kW), kan den godt nok køre hurtigt, men accelerationen er alt, hvad det drejer sig om.

Ford Mustang Mach-E GT test - læs mere >>>


Opel Combo-e L1V1 Innovation

Miljørigtig varekørsel i byerne

Elektromobilitet giver god mening rigtig mange steder. Men der er især ét sted, hvor elbiler ikke mindst giver ekstra meget mening: I bycentrene. Og når det gælder distribution af varer, som vi i den civiliserede verden er så afhængige af, så er elbiler løsningen. Ingen udstødning, ikke meget støj – samtidig er de hurtige, og visse steder må man endda parkere gratis. Sådan en bil er Opel Combo-e.

Opel Combo-e test - læs mere >>>


KIA Sportage 1,6 T-GDI Mild Hybrid

GT-Line eller ikke GT-Line - det er spørgsmålet

Som regel følger der flere hestekræfter med en GT-version. Det gælder også KIA’s nye mellemstore SUV, KIA Sportage. Men det gjorde der så ved et tilfælde ikke, og det gav mulighed for sammenligning på en anden måde.

KIA Sportage Upgrade og GT-Line test - læs mere >

 


Peugeot 308 SW 180 hk PHEV

Harmonisk plug-in teknik og stationcar plads

Det er kun kort tid siden, at vi prøvekørte den helt nye Peugeot 308 i hatchback-udgaven med plug-in hybrid teknik og 180 hestes drivline. Den er netop nu også aktuel i stationcar-versionen, SW, som rejser spørgsmålet: Kan stationcars nu være på vej tilbage i Danmark.

Peugeot 308 SW PHEV test - læs mere >>>

BMW 220i Coupé M Sport RWD

Ultimativ og ægte BMW cruiser

Det var egentlig den kraftfulde BMW M240i Coupé med 374 hestekræfter, der skulle have været fokus på – og det kommer der også om kort tid – men så blandede den mere moderate 220i sig i planlægningen. Det var bestemt af det gode, for den vakte gamle minder til live.

BMW 220i Coupe test - læs mere >>>


Skoda Kodiaq 1,5 TSI 150 hk DSG FWD

Tidsrigtig feriemobilitet - helt uden el

Mobilitet handler om at flytte sig, at kunne flytte sig og gør man det tidsrigtigt, når det er ferietid, så tog rigtig mange mennesker for få år siden flyveren derhen, hvor man nu ville feriere. Men så kom pandemien og den internationale usikkerhed. Og nu er bilferien tilbage, den er blomstret op igen, og til den lange køretur er Skoda Kodiaq ideel.

Skoda Kodiaq test - læs mere >>>


Ford Ranger Stormtrak 2,0 4X4

Udstyrsstykke med moderne appeal

Den seneste generation af den hårdføre pickup, Ford Ranger, blev lanceret for et par år siden. Men en bilmodel får jo ikke lov til, bare at ligge i dvale til næste generation skal fødes. Udstrålingen er vigtig for den slags biler og Stormtrak versionen har sin helt egen visuelle identitet.

Ford Ranger Stormtrak test - læs mere >>>


Lexus NX 450h+ Plug-in hybrid

Multifunktionel luksus-SUV til spotpris

Det myldrer med nyheder fra Toyota koncernen for tiden. Især i Danmark foregår der meget, og i vores regi handler det også om at præsentere modelpaletten fra luksusmærket, Lexus, der blev relanceret i Danmark sidste efterår. Og dér kommer man ikke uden om NX 450h+. En ægte plug-in hybrid, yderst luksuøs og attraktivt prissat ved hjælp af danske afgiftsrabatter.

Lexus NX 450h+ plug-in test - læs mere >>>


MG Marvel R Electric Luxury RWD

Avanceret IT optimerer køreoplevelsen

Allerede i efteråret 2021 kunne vi præsentere den nye MG Marvel R, MG’s fuldt elektriske flagskib, der bl.a. skal kunne hamle op med elbiler fra ikke mindst de europæiske producenter. Om den kan det, må tiden vise, men det er imponerende, hvor velfungerende drivlinen med de to motorer på baghjulene er.

MG Marvel R Electric test - læs mere >>>


Suzuki Vitara S-Hybrid Adventure 2WD

By optimal miljørigtig kompakt SUV

Hvis man gerne vil køre miljøvenligt, og bor i en etageejendom i bymidten, er elbiler fristende men ikke nødvendigvis optimale. For hvis kørselsmønstret ikke passer, hvis behovene siger ”no way", hvis lade-standerne i nærheden altid er optaget eller defekte, hvis der overhovedet er nogen, så kan en Suzuki Vitara S Hybrid meget vel være løsningen.

Suzuki Vitara S-Hybrid test - læs mere >>>


Flere prøvekørsler >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt