- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt





  

      

   



 


  

  



      

 Biltests


 Biltest arkiv Flere prøvekørsler >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citroën C3 Aircross 1,2 PureTech 130

Moderniseret praktiker

Allerede i november måned var vi ude at køre en kort prøvetur i den nye moderniserede udgave af Citroëns kompakt SUV-størrelse bil, C3 Aircross. ”Allerede” var meget påvirket af Corona-pandemien og vi satte os siden for, at se lidt nærmere på den. Det er så nu…

Citroën C3 Aircross test - læs mere >>>


On-board video test: Dacia Duster 150 FWD

I efteråret fortalte vi om den nye faceliftede Dacia Duster og optog en video i 4X4 versionen med dieselmotor. Den er nu suppleret med en vinter-video i den forhjulstrukne 150-hestes benzin-udgave. Se videoen her. Fuld HD.

Læs mere om Dusteren hér >>>


Toyota Mirai H4 RWD

Elbil uden begrænsninger

Det er måske at tage munden for fuld, at kalde Toyota Mirai for en bil uden begrænsninger for alle biler har begrænsninger. Men hvad det, at være elbil angår, er det ikke bilen selv, der sætter begrænsningerne. Alene samfundets infrastruktur er den begrænsende faktor for en brintbil, for det er sådan en, Mirai er.

Toyota Mirai test - læs mere >>>


Ford Kuga ST-Line X Hybrid

Ideen er god men markedet umuligt

Ford har opnået stor succes med Kuga Plug-in Hybrid modellen. Det er til at forstå. Prisen er god, bilen ligeledes. Og selvom de politisk styrede markedskræfter arbejder den modsatte vej for tiden, er 345.000 kroner for en Kuga plug-in stadig en god pris. For nogle bilister er den selvopladende hybrid imidlertid en bedre løsning, men dér arbejder markedet endnu mere imod.

Ford Kuga Hybrid test - læs mere >>>


Suzuki S-Cross 1,4 Hybrid Adventure

Moderniseret allroundbil med Sahara-touch

Indrømmet, det dér med Sahara-touch er lidt en tilsnigelse (forklaring følger), men det er et faktum, at den nye Suzuki S-Cross, som fabrikken kalder en ”helt ny bil” og den danske importør med ægte beskedenhed betegner som en ”kraftig ansigtsløftning”, er så moderniseret, at man godt kan forstå, at fabrikken mener at den er ny.

Suzuki S-Cross Hybrid test - læs mere >>>


DS 7 Crossback E-Tense FWD PHEV

Haute Couture med afgiftsrabatt

Haute Couture med afgiftsrabat. Hvilket Pariser modehus havde lige set den komme. Men det fungerer fint i det opfindsomme og noget alternative danske afgiftssystem, for når den fine franske skrædderkunst parres med det luksuøse Pariser-bilmærke, DS, og der sættes et stik i stikkontakten, rasler prisen ned..

DS 7 Crossback E-Tense PHEV test - læs mere >>>

Volvo XC60 B4 Diesel R-Design AWD

Usynlig modernisering

Det er godt to år siden, at vi sidste gang prøvekørte en Volvo XC60 B4 R-Design, altså i princippet den samme version, som der denne gang på ny sættes fokus på. Og det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Fornyelserne er usynlige, men de er der og ikke mindst et nyt samarbejde med Google er med til at gøre oplevelsen anderledes.

Volvo XC60 B4 Diesel AWD test - læs mere >>>


Honda HR-V e:HEV 1,5 i-MMD Hybrid

Anderledes hybrid - nu må det slå igennem

Honda er ikke for ingenting kendt for, at skabe nogle af verdens mest avancerede biler. Deres tilgang til hybrid-filosofien har forandret sig over tiden og den aktuelle løsning, som også ses i CR-V og Jazz, er nu også at finde i den helt nye generation HR-V med tillægsbetegnelsen e:HEV. Den er harmonisk afstemt med bilens størrelse – men 18,5 km/l, som oven i købet kan opnås i praksis, burde i sig selv sige ret meget.

Honda HR-V e:HEV Hybrid test - læs mere >>>

 

On-board videotest: Honda HR-V e:HEV Hybrid

Hondas hybrid-drivline er helt unik og den passer perfekt til den nye HR-V e:HEV. Se selv. Fuld HD.


Peugeot 308 H/B PHEV 180 hk 8EAT

Den er fransk, den er dejlig

Man kan ikke andet end blive lidt frankofil, når man oplever den helt nye Peugeot 308. For om nogen er Peugeot i stand til for en rimelig penge at sammensætte en bil, så der både er noget til øjet og noget til køreoplevelsen. Men om tiden så er vokset fra de ”flade” konventionelle hatchbacks er en anden ting, den jo hverken en crossover eller en SUV, der jo ellers er meget populære for tiden.

Peugeot 308 PHEV 180 hk test - læs mere >>>


VW Polo 1,0 TSI 110 hk Style

Iøjefaldende facelift til bilen for de mange

Hvorfor revolutionere en succes? Så hellere bygge en helt ny model, hvad man da også gør hos VW. I Polo-størrelsen hedder den nye bil ID.2, den er fuldt elektrisk, men den lanceres først i 2025. I mellemtiden har man jo så Polo, som man jo kunne have valgt at elektrificere. Det har man ikke gjort, men dermed er Polo ikke ligegyldig på markedet.

VW Polo 1,0 TSI test - læs mere >>>


Tesla Model Y LR dual motor Premium

Trendsetter på egne præmisser

Tesla var banebrydende, da man for 10 år siden lancerede den første Model S. Nytænkning i design, betjening, til en vis grad funktion og med stor vægt på bilens rækkevidde. På den måde har Tesla sat dagsordenen for den næsten eksplosive udvikling af elektriske biler, som vi har oplevet i årene siden.

Tesla Model Y test - læs mere >>>


Flere prøvekørsler >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt