- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billedet og se det større


2013 Frankfurt Motorshow: Verdenspremiere på Suzukis rå SUV'er


Af Søren Clauding – september 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samtidig med at Suzuki havde verdenspremiere på den nye seriefremstillede SX4 S-Cross præsenterede den japanske ekspert i småbiler en ny rå konceptbil ved navn iv.4. iv.4 er en kompakt SUV, der passer præcis ind i den bil kategori, som bilfabrikkerne samstemmende har udnævnt til den mest populære bilklasse på det europæiske marked i de kommende år – selvfølgelig dikteret af kundernes præferencer og ønsker.

 

Med den nye SX4 S-Cross, som vi om kort tid har lejlighed til at gå mere i dybden med på Motorsiden.dk, præsenteret Suzuki ikke bare en længe ventet efterfølger til den hidtidige SX4, men også en regulær familie cross-over, som oven i købet prissættes fordelagtigt til 220.000 kroner, når den bringes på markedet først i oktober.

 

Med konceptbilen iv.4 har Suzuki ønsket at tilføre en kompakt SUV et endnu mere sportsligt snit. Men med en vis råhed, som ikke i samme grad tidligere er set i Suzuki sammenhæng.

 

Der er ikke engang tale om et ikke realisabelt koncept, for det er planen at den skal færdigudvikles til en ny bilmodel, som bringes på markedet indenfor et par år.

 

”I” betyder individualitet, ”V” står for vehicle, altså køretøj, og ”4” for 4-hjulstræk, noget som Suzuki også er ekspert i, når det gælder de små biler. Konceptbilen er 4,2 meter lang og begrebet individualitet bliver gjort håndgribeligt ved, at kunderne i højere grad kan medvirke til at vælge ydre delelementer, farver, indtræk osv. end det normalt ses i sådanne biler.


Klik på billederne og se dem større.

 

 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt