- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 


Genève Motorshow 2011: MINI Rocketman rokker ved traditionerne

Dansk chefdesigner i spidsen for MINI


Tekst: Søren Clauding – marts 2011

 

 

 

 

 

 

 

MINI har fået ny chef-designer. Efter at have varetaget udviklingen af den nye BMW 6’er Coupé er danske Anders Warming fået det overordnede ansvar for hvordan MINI skal se ud i de kommende år. Det bliver spændende…

 

Det vidner ikke mindst samlingspunktet på MINI-standen på Genève Motorshow om. MINI Rocketman hedder den lille MINI, som rokker ved traditionerne og byder på nye usædvanlige løsninger.

 

MINI Rocketman er foreløbig en konceptbil. Men dens løsninger er så brugbare, at det bestemt ikke er utænkeligt at mange af dem vil kunne ses i fremtidige MINI’er. Og så den i øvrigt en mini MINI, fordi den er mindre end den eksisterende MINI. Kun godt og vel tre meter i længden!

 

Der er da også kun plads til tre nogenlunde fuldvoksne personer i MINI Rocketman Concept. Men i forvejen knep det også med at få flere end to ind i den eksisterende MINI, så det er ikke det store savn.

 

Billederne taler deres eget sprog. Men det er især værd at lægge mærke til skuffen bagtil, der udgør bagagerummet, og de todelte døre, som gør ind- og udstigningen af de temmelig store sidedøre væsentligt lettere.


 


Lyt til interview’et med Anders Warming hér>>>


 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt