- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nissan X-Trail.

Klik på billederne og se dem større


Verdenspremierer i Genève 2014: Nissan X-Trail og Nissan Juke


Af Søren Clauding – marts 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den helt nye Nissan X-Trail skal ses som en overbygning på Nissans crossover-modelrække og et supplement til den utrolig populære Nissan Qashqai. X-Trail er nydesignet helt fra bunden og slutter sig ikke bare til Qashqai men også til Juke og Murano i Nissans yderst omfattende crossover-familie. Vel at mærke med ny teknologi, stil og masser af praktiske egenskaber.

 

Den nye model er bygget på den nye fællesudviklede Renault-Nissan Alliance Common Module Family (CMF)-platform, og bilen er lige så hårdfør og gennemført som den foregående model, men nu i crossover-stil. Den elegante og sportslige profil omfatter også en række nye design og detaljer som f.eks. nye forlygter - med LED som standard på de højeste udstyrsvarianter. Andre detaljer omfatter elbetjent bagklap og panoramasoltag, der kan åbnes.

 

Kabinen er konstrueret helt fra bunden og kan rumme op til syv sæder, alternativt anbragt som en skrånende teatersædekonstruktion, så alle passagerer har et fremragende udsyn. X-Trail inkluderer også den nyeste generation af NissanConnect-systemet med smartphone-integrering og en række andre nyheder såsom adskillige indbyggede app’s, der forbedrer den opkoblede køreoplevelse.

 

Den nye X-Trail drives af en økonomisk 130 hk dCi dieselmotor og fås både med tohjulstræk og firehjulstræk. Den nye X-Trail vil blive bygget på ni forskellige fabrikker rundt om i verden til mange forskellige lande. På verdensplan var forgængermodellen en af koncernens bedst sælgende biler, og den nye version forventes at kunne levere et markant bidrag til Nissan Power 88, som er koncernens midtvejsplan, som dækker regnskabsårene 2011-2016.


Nissan Juke har fået et kraftigt facelift.

 

Nissan Juke nismo

Nissan X-Trail lanceres i Europa midt i juli i år.

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt